Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (2024)

★★★★★

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (1)

All Inclusive

Verzorging

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (2)

3 uur 45 min

Vliegtijd

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (3)

35 minuten

Taxi

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (4)

mei - oktober 2024

Zomer

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (5)

Beste aanbiedingen voor deze vakantie

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (11)

Sunweb

Actieprijs

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (12)

Prijsvrij

Beste Deal Garantie

Actieprijs

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (13)

Suntip

mét korting

Actieprijs

*Vliegtijden verschillen onderling, vergelijk en kies de beste.

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (14)

Geplaatst door vakantie expert

Peter

Peter's beoordeling

★★★★★

Luna Blanca Resort & Spa

Hotel Luna Blanca Resort & Spa is een lust voor het oog. Aan de voorkant heeft het iets weg van een kasteel of een paleis, met twee grote torens aan weerszijde van een prachtige glazen façade met daar onder de entree van het hotel. Deze voorkant loopt het hotel door naar achteren terwijl de zijkanten langzaam naar binnen buigen en bij elkaar komen in een punt. Rondom het hotel ligt een grote tuin, en bij de punt vindt u de zwembaden, het aquapark en de zonterrassen. Bij het ontwerpen van dit hotel is aan meer gedacht dan enkel het praktisch nut van het hotel; het oog wil ook wat. En de ligging in Side, Turkije, is top.

Hotel voor jong en oud

Dit hotel is een prettige resort voor zowel jong als oud. Voor de allerjongste leden van uw reisgezelschap is er een babysitservice. Kinderen kunnen een leuke vakantie beleven met leeftijdsgenootjes dankzij de miniclub. Het aquapark biedt plezier voor kinderen en volwassenen met een jeugdig hart, met maar liefst drie glijbanen.

Veel ontspanning

Daarnaast zijn er mogelijkheden om u te laten verwennen bij de uitgebreide wellness, met onder meer een sauna en een Turks bad. Daarnaast beschikt het hotel over een zonterras met parasols waar gasten heerlijk tot rust kunnen komen. In de avonden verzorgt het animatieteam entertainment voor alle gasten die daar zin in hebben.

All Inclusive verzorging

Luna Blanca Resort & Spa ontvangt haar gasten op basis van all inclusive verzorging. Dit betekent dat het u aan niks zal ontbreken tijdens uw verblijf. Ontbijt, lunch en diner wordt verzorgd in buffetvorm. Een keer per week kunt u, na het maken van een reservering, dineren bij een van de twee à la carte restaurants. Voor de uitslapers is er bovendien een laat ontbijt waar u tot half elf nog wat kunt eten. Verder biedt het hotel gedurende de dag diverse snacks, drankjes, gebak en ijs aan bij de verschillende bars. Op uw kamer bevindt zich bovendien een minibar waar u koel water en frisdrank kunt vinden. Kortom: het zal u aan niks ontberen bij Luna Blanca! De verzorging omvat:

  • Ontbijt
  • Laat ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • 1 keer per week diner in een van de à la carte restaurants
  • Turkse snacks
  • Afternoon tea
  • IJs, gebak en snoep
  • Minibar met frisdrank en water
  • Locale alcoholische en non-alcoholische dranken tot middernacht

Nabij Side

Luna Blanca Resort & Spa ligt op een zeer gunstige plek aan de Turkse kust. U vindt het hotel op slechts zes kilometer van de populaire stad Side. De kuststrook tussen Antalya en Alanya, waar Side in het midden ligt, is een populaire bestemming voor vakantiegangers vanwege tal van redenen. Om te beginnen het weer; de Turkse zuidkust kent een heerlijk klimaat. In de zomer kan het erg warm worden en dan is het prettig dat er zwembaden bij het hotel zijn en dat er een privéstrand op een steenworp afstand ligt. Maar ook buiten het hoogseizoen is het hier goed toeven. In oktober komt de gemiddelde temperatuur nog boven de twintig graden uit. De Turkse zuidkust dankt deze weersomstandigheden behalve aan de zuidelijke ligging ook aan het Taurusgebergte, dat koude wind vanuit het noorden tegenhoudt.

De natuur

De omgeving van het hotel is adembenemend. Dankzij het zonnige weer is er veel groen. De bossen lopen vrijwel helemaal van het Taurusgebergte tot het strand. De zandstranden zijn wit en de zee is helder azuurblauw. Deze overgangen van groen naar wit naar lichtblauw biedt een prachtig aangezicht. Het zal u dan ook niet verbazen dat u tal van mooie wandelingen kunt maken in de omgeving, zowel over het strand als in het achterland. Er zijn ook mogelijkheden om fietsen of een auto te huren en op die manier de omgeving te verkennen. De zee biedt nog meer mogelijkheden. Vanwege de helderheid van het water en het warme weer is het een perfecte plek voor watersporten. Zowel op het water als onder water. Er zijn aan de kust ook meerdere voorzieningen om te surfen, zeilen of te kajakken. Daarnaast zijn er voor gecertificeerde duikers prachtige dingen te zien onder water. Een goed alternatief is om te gaan snorkelen. Op die manier kunnen mensen met minder duikervaring ook genieten van de onderwaterflora en – fauna.

Sightseeing

Er zijn ook diverse fraaie plekken te bezoeken in de omgeving van het Luna Blanca Resort & Spa. Ten eerste natuurlijk Side. Deze stad ligt vlakbij het hotel en hier kunt u de restanten van een havenstad uit de klassieke oudheid bewonderen. U kunt hier ook lekker wat drinken en de nabijgelegen moderne stad Manavgat bezoeken. Iets verder weg van het hotel vindt u Antalya en Alanya. Antalya ligt op iets meer dan anderhalf uur rijden naar het westen. Deze miljoenenstad heeft veel te bieden, van winkels en musea tot restaurants en een bruisend uitgaansleven. Alanya is een stuk kleiner en ligt op 65 kilometer oostwaarts vanaf het hotel. Deze karaktervolle havenstad heeft mooie monumenten en bouwwerken om te bezoeken en de visrestaurants serveren de vangst van de dag.

Faciliteiten van Luna Blanca Resort

Het is pas mogelijk om optimaal van de all inclusive verzorging te genieten als er voldoende faciliteiten zijn. Gelukkig zit het Luna Blanca Hotel daar niet om verlegen. Er zijn meerdere bars, waaronder een poolbar, en drie restaurants. U hoeft dus nooit ver te lopen voor een drankje of een snack.

Daarnaast heeft het hotel een luxe spa waar u uzelf kunt laten verwennen en helemaal kunt ontspannen in onder meer de sauna, het Turks bad en het stoombad. Dankzij de aanwezigheid van een paar winkeltjes, een wasserette en zelfs een kapsalon is er geen noodzaak om het hotel te verlaten. U vindt hier de volgende faciliteiten:

  • Bars
  • 3 Restaurants (2 à la carte)
  • Zwembaden:Aquapark met 3 glijbanen, binnenbad,Turks bad,Stoombad en sauna
  • Privéstrand
  • Zonterras met ligbedden en parasols
  • Discotheek
  • Bioscoop
  • Animatieprogramma
  • Miniclub (voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Babysitservice
  • Doktersservice
  • Kapsalon (tegen betaling)
  • Wasserette (tegen betaling)
  • Tuin
  • Diverse winkeltjes

Activiteiten

Naast al deze ontspannende activiteiten zijn er ook diverse sporten en spellen te beoefenen. Het hotel beschikt over een eigen fitnessruimte, beachvolleybalveld en bowlingbaan. Daarnaast kunnen gasten biljarten, tafeltennissen en darten. Als u verwens wilt worden kunt u ook een massage ondergaan bij een van de professionele masseurs van het hotel. Kortom, gasten zullen geen tijd hebben om zich te vervelen. Bij het hotel vindt u voorzieningen voor de volgende activiteiten:

  • Massage
  • Darts
  • Jeu de Boules
  • Biljart
  • Bowlen
  • Tafeltennis
  • Beach volleybal
  • Fitness

Hotelkamers

Bij zo’n luxe hotel horen ook luxe kamers. Die zijn er gelukkig ook. Er zijn standaardkamers en familiekamers. De familiekamers hebben extra slaapgelegenheid waardoor deze vier mensen kunnen accommoderen in twee afzonderlijke kamers. Qua voorzieningen zijn de standaard- en familiekamers hetzelfde uitgerust. Zo beschikken deze onder meer over een eigen air conditioning, minibar en tv. Hierdoor is het goed mogelijk voor de gasten om zich comfortabel terug te trekken op hun kamer, ook als het warm is overdag.

Bovendien hebben alle kamers een balkon met een zitplek, waardoor het ook mogelijk is voor gasten om in de zon met een drankje uit de minibar te genieten van het uitzicht. Alle kamers zijn uitgerust met de volgende voorzieningen:

  • Air conditioning
  • Draadloos internet (tegen betaling)
  • Balkon met zitje
  • Minibar
  • Tv
  • Haardroger in de badkamer
  • Kluisje

Belangrijkste Kenmerken

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (15)Direct aan het strand

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (16)All Inclusive hotel

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (17)Voor jong en oud

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (18)Met speeltuin en meer

Luna Blanca Resort & Spa in Side te Turkije

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (19)

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (20)Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (21)

Vakantie aanbieding bij de Vakantie Discounter

Check de korting

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (22)

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (23)Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (24)

Vakantie aanbieding bij Sunweb

Check de korting

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (25)

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (26)Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (27)

Vakantie aanbieding bij Prijsvrij

Check de korting

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (28)

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (29)Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (30)

Vakantie aanbieding bij Suntip

Check de korting

Contactgegevens voor deze vakantie in Manavgat (nabij Side)

Voor meer foto’s, contact en overige informatie.

Dit is de officiële website van deze accommodatie: https://lunablancahotel.com/en/

Vergelijkbare vakantie in Turkije

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (31)

Terrace Elite Resort

★★★★★

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (32)

All Inclusive

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (33)

3 uur 45 min

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (34)

50 min

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (35)

april - oktober 2024

goedkoopste gevonden uit 5 aanbieders

Luna Blanca Resort & Spa Side: Korting bij Sunweb, Tui etc. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 6133

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.