Hotel Luna Blanca Resort en Spa ***** | Kumkoy, Turkije (2024)

Verblijven in een aangename accommodatie in Kumkoy? Hotel Luna Blanca Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 193 reizigers beoordelen Hotel Luna Blanca Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Luna Blanca Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Turkije? Boek jouw vakantie naar Hotel Luna Blanca Resort en Spa vandaag nog!

Algemeen

LocatieHet moderne vakantieresort ligt aan de rand van Kumköy. Het uitgestrekte zandstrand bereikt u na 300 m via een klein voetpad. Side zelf ligt op ongeveer 7 km afstand en er zijn openbare minibusverbindingen beschikbaar langs de weg.FaciliteitenUw chique vakantiehuis beschikt over 314 kamers, verdeeld over zes verdiepingen. Tot de voorzieningen voor een zorgeloze vakantie behoren de elegant ingerichte lobby met receptie, liften, uitnodigende zit- en lobbybar, gratis Wi-Fi in het gehele hotelgedeelte, het hoofdrestaurant met terras, diverse bars en twee à la carte restaurants (na voorafgaande reservering) . gastenservice, één keer per week inbegrepen in een van de restaurants). Diverse winkels, een speelhal, vergaderzalen en de kapper zijn tegen betaling beschikbaar, evenals een modern binnenzwembad (voor- en naseizoen geopend, verwarmd afhankelijk van het weer) en de sfeervolle wellnessruimte. In de prachtig aangelegde buitenruimte vindt u naast het podium voor het avondentertainment het zwembadgedeelte met een groot hoofdbad, een apart kinderbad en nog een zwembad met drie waterglijbanen (per uur), de zonneterrassen en de zwembadbar. Hier en op het strand (met strand/snackbar) zijn ligstoelen, kussens, parasols en strandlakens inbegrepen. Winter: - Alleen de lobbybar is geopend. - Het à-la-carterestaurant is alleen tegen betaling en op reservering beschikbaar. Open voor minimaal 15 personen. - Ligstoelen, kussens en strandlakens zijn inbegrepen op het zonneterras. - Veilig tegen betaling. - Zachte animatie. Accommodatie tweepersoonskamer
De kamers zijn ingericht in aantrekkelijke kleuren en bieden douche/wc, haardroger, telefoon met directe buitenlijn, kluis, airconditioning (centraal geregeld), lcd-satelliettelevisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten, laminaatvloer, balkon en landzijde (D/DE). ) zeezijde Kan geboekt worden tegen een meerprijs (D2Y/D1Y). Tweepersoonskamer = eenpersoonskamer voor exclusief gebruik.

Comfort tweepersoonskamer met zeezicht
Ze hebben dezelfde voorzieningen als de tweepersoonskamers, bevinden zich op de bovenste verdiepingen en bieden uitzicht op zee (CM).

Deluxe kamer/suite
Ze zijn qua inrichting vergelijkbaar met de tweepersoonskamers en bestaan uit een gecombineerde woon-/slaapkamer en een tweede slaapkamer met twee tv's, twee badkamers/toiletten en een balkon met uitzicht op zee (X2M).

familiekamer
Ze zijn qua inrichting vergelijkbaar met de tweepersoonskamers en bieden twee aparte slaapkamers en een badkamer (DF2).

Comfort Familiekamer (zomer)
Ze zijn qua inrichting vergelijkbaar met de familiekamers, zijn iets ruimer, hebben twee badkamers, een koffiezetapparaat en uitzicht op het land (FC2).

Familiekamer DF2 (AYT838)
Een grote kamer biedt dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers met een extra bed.

Familiekamer K2C (AYT838)
Familiekamer met tussendeur.

All Inclusive Ultra All Inclusive (zomer)
Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, uitslaperontbijt, overdag strandsnacks in de strandbar, gebak, taarten in de patisserie en ijsuurtje op het strand en bij het zwembad en middernachtbuffet in het hoofdrestaurant. Diverse lokale alcoholische en non-alcoholische dranken, evenals enkele geïmporteerde dranken en energiedrankjes, zijn 24 uur per dag verkrijgbaar bij de bars. Uw minibar wordt dagelijks gevuld met water en frisdrank.

Niet inbegrepen bij Ultra All Inclusive (zomer)
Meer geïmporteerde dranken, meer à la carte opties en vers geperste vruchtensappen.

All-inclusive (winter)
Ontbijt, lunch en diner van het buffet, late bird-ontbijt, dieetbuffet, gebak en taarten in de patisserie. Diverse lokale alcoholische en non-alcoholische dranken aan de bar, geopend van 10.00 uur tot middernacht. Uw minibar wordt dagelijks gevuld met water en frisdrank.

Niet inbegrepen bij all-inclusive (winter)
Geïmporteerde drankjes, à-la-carteopties en versgeperste vruchtensappen.

Sport inbegrepenFitness, tafeltennis, darts en beachvolleybal.Sport tegen betalingBiljart.HotelserviceRoomservice, telefoon- en faxkosten en wasservice allemaal tegen betaling.Let opHet hotel is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Op aanvraag zijn er 3 voor gehandicapten toegankelijke tweepersoonskamers (zonder balkon) te boeken.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn alleen dagopties beschikbaar voor Hotel AYT838. Annulering/omboeking/wijziging alleen mogelijk door de organisator. Contactgegevens van het hotel: Tel: 0090-242-7770333 Fax: 0090-242-7770339 E-mail: info@lunablancahotel.comEntertainmentSport en spel gedurende de dag, programma's op het podium in de avond en livemuziek op bepaalde dagen.KinderprogrammaMiniclub voor kinderen in de leeftijd Overdag van 4 tot 12 uur elk uur. WellnessTurkse badkamer en sauna inbegrepen. Massages en andere behandelingen tegen betaling.SeizoeninformatieZomerseizoen: 26.3.-7.11.23
Als uw aankomst op een van de laatste data van het seizoen plaatsvindt en er daardoor sprake is van seizoensoverlap tijdens uw verblijf, houd er dan rekening mee dat individuele hoteldiensten (bijvoorbeeld de omvang van een geboekte UAI/AI-dienst) kunnen veranderen.
Alle binnen- en buitenfaciliteiten en diensten van het hotel zijn alleen geopend afhankelijk van de weersomstandigheden, beschikbaarheid en naar goeddunken van de hotelier.

Hotel Luna Blanca Resort en Spa ***** | Kumkoy, Turkije (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6129

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.