Winkelen – Kadocaatje (2024)

Resultaat 1–12 van de 495 resultaten wordt getoond

Pre-order
Feestmutsen op bestelling

Zie je tussen de kant en klare mutsen die ik aanbied niet staan wat je zoekt dan kan ik er ook een speciaal voor jou maken. Ik heb heel veel verschillende stofjes op voorraad en ook is het mogelijk om zelf een lettertype en kleur letters te kiezen.Een standaard muts is €22,50, de muts is verstelbaar en wordt geleverd met de cijfers 1 tm 5. Wil je er een naam op gedrukt hebben dan komt er €4 bij.Neem even contact op dan kunnen we samen overleggen hoe de muts eruit moet komen te zien.

22.5026.50Opties selecteren

Geboorte sticker Bram

Geboorte sticker BramLet op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.Deze sticker is ca 45 x 30 cm word als pakket verstuurd.Lettertype geldt voor beide tekstregels.Graag bij het vakje naam de naam invullen.

15.00Opties selecteren

Geboorte sticker Little miss Fiene

Geboorte sticker Little miss FieneLet op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.Deze sticker is ca 45 x 30 cm word als pakket verstuurd.Graag bij het vakje naam de naam invullen.

15.00Opties selecteren

Geboorte sticker Sanne

Geboorte sticker SanneLet op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.Deze sticker is ca 45 x 30 cm word als pakket verstuurd.Graag bij het vakje naam de naam invullen en bij het vakje datum de datum.

15.00Opties selecteren

Geboorte sticker Sem

Geboorte sticker SemLet op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.Deze sticker is ca 45 x 30 cm word als pakket verstuurd.Graag bij het vakje naam de naam invullen en bij het vakje datum de datum.

15.00Opties selecteren

Raamsticker Bart

Geboorte sticker Bart Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.Stickers met de maat 20 x 25 cm worden als brievenbuspakje verstuurd, 30 x 50 cm word als pakket verstuurd.

7.5012.50Opties selecteren

Raamsticker Emma

Geboorte sticker Emma Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 50 cm en word als pakket verstuurd.

12.50Opties selecteren

Raamsticker Finn

Geboorte sticker Finn Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 50 cm en word als pakket verstuurd.

12.50Opties selecteren

Raamsticker Guusje

Geboorte sticker Guusje Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 30 cm en word als pakket verstuurd.

10.00Opties selecteren

Raamsticker Julia

Geboorte sticker JuliaLet op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 50 cm en word als pakket verstuurd.

12.50Opties selecteren

Raamsticker Levi

Geboorte sticker Levi Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 50 cm en word als pakket verstuurd.

12.50Opties selecteren

Raamsticker Lucas

Geboorte sticker Lucas Let op de plakzijde van de geboortesticker: Plakt u hem aan de binnenkant van het raam kies: ‘binnenkant raam’ dan wordt hij in spiegelbeeld gemaakt.Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkleuren dus niet als u hem buiten plakt.De sticker is ca 30 x 50 cm en word als pakket verstuurd.

12.50Opties selecteren

Winkelen – Kadocaatje (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5912

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.